Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Västerhaninge IF A-lag Herrar

16:30

Nackdala

Referat: Västerhaninge IF - Nackdala

Seger i första gruppspelsmatchen i Grödinge Cup.
Västerhaninge var matchen igenom det bättre laget. Trillade boll kom till avslut och satte chanserna. 1-0 i den 6:e genom Stefan som knorrade in bollen med vänsterfoten efter pass från Nille. Två minuter senare var det dags igen, Stefan distinkt denna gång med högern efter pass från Adam.
3-0 genom Adam i den 28:e. På en hörna som Nille slog kom Adam på bortre och tryckte in bollen stenhårt på volley och matchen var i praktiken avgjord.

Andra halvlek börjar med att Nackdala får en straff som dom missar. 4-0 Adam på straff i den 50:e. I matchens sista minut fastställer Adam slutresultatet till 5-0 på pass från Krystian.

Ett ungt Västerhaninge som jobbade hårt för varandra. Kul att se alla debutanter, bra spring i benen. Pontus i målet gjorde en stabil insats.

Nu väntar Tullinge på torsdag vinner Västerhaninge blir det final, vi kan hoppas på det.